Agenda

Datum Wie? Informatie
zaterdag 31 maart 2018
Om 20:00
De Kruisweg Damwoude | Talentstage
Talentstage

Deze Talenstage avond wordt georganiseerd in samenwerking met Friesland Pop

Deze stichting houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen en promoten van Friese bands/acts. Het promoten van de bands voltrekt zich op verschillende manieren. Een terugkomend element dat hierbij niet mag ontbreken is het bieden van een podium voor deze acts. Optreden is namelijk dé manier voor acts om zich verder te ontwikkelen en beter te worden.

Deze avond wordt gevuld door de volgende artiesten!

 

Esmee Ynema ( Singer Songwriter)

Hallo,

Mijn naam is Esmee Ynema en ik ben 17 jaar Ik ben singer-songwritter en begeleid mezelf daarbij op gitaar. Ik schrijf mijn eigen nummers en doe ook covers. ik ben nu druk bezig in de muziek en kan mij er in uiten. Een paar van mijn nummers gaan daarom ook over mijn leven. Maar toch houd ik ook van een lekker gek rock nummer op mijn manier. Ik heb mijn eigen single uitgebracht genaamd Help me out! Dit nummer gaat over pesten. Ik hoop met dit nummer mensen te kunnen helpen en mensen laten inzien hoe ze levens kapot maken met hun pesterijen.

ik vind het erg leuk om op te treden en heb daarom ook een divers repertoire. ik sta geregeld in gezellige eetgelegenheden, cafe's, vestivals, kerken, bejaardenhuizen, markten en noem het maar op.

 

Chris Egbers ( Singer Songwriter)

Ik ben een muzikant die ervan houdt om veel verschillende stijlen muziek uit te proberen met als hoofdthema plezier. Met catchy liedjes en een overtuigende performance probeer ik dit plezier over te brengen op het publiek.

 

The Band Shure ( Coverband)

Wij zijn een band waarbij, naast goede muziek maken, ook de gezelligheid hoog in de vaandel staat!! Onze leeftijd ligt tussen de 30-45 jaar.

Met nummers van The Doobie Brothers, the Dire Straits, The Doors, Anouk, Golden Earring, Dusty Springfield e.v.a. hebben ze inmiddels een mooi aantal optredens mogen verzorgen waaronder in Bar Oase, ’t Houtsje, Old Sailor, De Mix (Wolvega) en natuurlijk ’t Skoat.

 

All over Again ( Harde Rock/ Allround Rock)

De leden van All Over Again zijn per toeval bij elkaar gekomen maar zijn altijd al elkaars beste vrienden geweest. We begonnen als coverband en hebben in het begin van ons bestaan nummers gecoverd van bands als Pearl Jam, Nirvana en artiesten als Jimi Hendrix en Neil Young.

We zijn voornamelijk geïnspireerd door het grunge genre en schrijven sinds een jaar eigen nummers, elk met een ander verhaal en dynamiek.

Muziek is onze passie en grootste hobby en laten ons graag horen

 

Deur open: 19.30 uur
Prijs: Entree gratis
woensdag 11 april 2018
Om 15:00
De Kruisweg Damwoude | Kindertheater Heksiepeksie
Kindertheater Heksiepeksie
Deur open: 14.30
Prijs: €2,= p.p verkoop aan de kassa
zaterdag 14 april 2018
Om 20:15
De Kruisweg Damwoude | HympHamp ( Frysk Kabaret)
HympHamp ( Frysk Kabaret)

hymphamp1 | Voorstellingen

Op Portet

 

Yn 'Op Portret' litte Jelmar en Fokke nuveraardige personaazjes de revue passearje en spylje koarte stikken út it deistich libben.

Ut in oare wize fan sjen nei minsken, en sykje nei de útfergrutting komme dizze personaazjes ta libben en kin elts dy’t se sjocht foaral in oar der yn werkenne.

Tegearre mei twa betûfte muzikanten bringe Jelmar en Fokke in programma mei moaie lietsjes en prachtige scenes

 

 

Deur open: 19.30 uur
Prijs: Voorverkoop € 10,00 aan de kassa € 12,00
Koop E-tickets
zaterdag 12 mei 2018
Om 20:30
De Kruisweg Damwoude | Hollandse avond
Hollandse avond
Deur open: 19.30 uur
Prijs: Voorverkoop € 7,50 aan de kassa € 10,00
Koop E-tickets
zaterdag 19 mei 2018
Om 21:00
De Kruisweg Damwoude | Pearl Jamming ....EUROPE'S NUMBER ONE PEARL JAM TRIBUTE
Pearl Jamming ....EUROPE'S NUMBER ONE PEARL JAM TRIBUTE
Voorprogramma: The Acoustic Alternative & Crackerman...Stone Temple Pilots Tribute

 

Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn. 

Met jarenlange ervaring op zak is Pearl Jamming een geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo’s, een strakke ritmesectie en een charismatische frontman.
 Urenlang heeft de band gespendeerd aan het bestuderen van de albums en liveopnames van Pearl Jam om de band tot in het kleinste detail te kunnen vangen. Deze vlekkeloze muzikale uitvoering samen met de authentieke banduitstraling en podiumaankleding maken deze act tot de meest nauwkeurige benadering van Pearl Jam. 

Naast de grote hits uit de jaren ’90 zoals “Alive”, “Black” en “Jeremy” speelt Pearl Jamming ook het betere nieuwe werk van de laatste jaren en zijn ook nummers als “Sirens” en “Just Breathe” aan het repertoire toegevoegd. Om de live ervaring compleet te maken worden zelfs de covers van bijvoorbeeld Neil Young in de setlist meegenomen. 

Elk optreden bewijst Pearl Jamming weer zijn positie als dé Pearl Jam tribute waar te maken, en het is voor de Pearl Jam liefhebber dan ook een ‘must’ om deze act een keer live aan het werk te hebben gezien.

 

Deur open: 20.00
Prijs: Voorverkoop € 14.50 aan de kassa € 17.00
Koop E-tickets
zaterdag 26 mei 2018
Om 20:00
De Kruisweg Damwoude | Goud van Oud Café
Goud van Oud Café

 

Een gezellige avond vol met Goud van Oud!!

Deur open: 19.00 uur
Prijs: € 5,=