Agenda

Datum Wie? Informatie
zaterdag 23 maart 2019
Om 20:15
De Kruisweg Damwoude | Flymsk 2 Griet Wiersma & Piter Wilkens
Flymsk 2 Griet Wiersma & Piter Wilkens

 

 

Wêr sil dit hinne...

 

Drie Friese toppers bundelen opnieuw hun krachten. 
Het eerste theaterprogramma van zangeres Griet Wiersma, troubadour Piter Wilkens en goochelaar Minze Dijksma werd al enthousiast ontvangen. 
Recensenten spraken over een “heerlijke avond” (De Woudklank) en een “hilarische show” (Heerenveense Courant).

 

Griet Wiersma en Piter Wilkens boeien en ontroeren met hun zangtalent en brengen ook verrassende duetten. 
Minze Dijksma verbluft het publiek met zijn goochelkunsten. 
In de vele sketches worden hun afzonderlijke kwaliteiten een komische optelsom. De typetjes van Griet gecombineerd met de gortdroge humor van Piter en Minze.

 

Ze bieden een programma om alle zorgen uit het dagelijkse leven te vergeten en verbazen zich over de jachtige wereld waarin we leven. Griet, Piter en Minze vragen zich dan ook af:    “Wêr sil dit hinne…”

Deur open: 19.30
Prijs: € 15,00
Koop E-tickets
vrijdag 29 maart 2019
Om 20:00
De Kruisweg Damwoude | Bingo
Bingo
Deur open: 19.00
Prijs:
zaterdag 30 maart 2019
Om 20:15
De Kruisweg Damwoude | Jacob de Boer ( Swiet en Bjuster)
Jacob de Boer ( Swiet en Bjuster)
Prijs: Voorverkoop € 6,00 aan de kassa € 8,00
Koop E-tickets
zaterdag 6 april 2019
Om 21:00
De Kruisweg Damwoude | CCR Tribute
CCR Tribute

"Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival"

Proud Mary, Who'll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren '60 en '70 in het geheugen gegrift.

The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende "Tribute to C.C.R." hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven.

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun "Tribute to C.C.R." de sfeer en het gevoel van de jaren '60 en '70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot "de Nederlandse John Fogerty" gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel tot een dampend feest.

Deur open: 20:00
Prijs: Voorverkoop € 16,50 aan de kassa € 18,50
Koop E-tickets