Agenda

Datum Wie? Informatie
donderdag 1 januari 1970
Om 01:00
De Kruisweg Damwoude | CCR Tribute
CCR Tribute
Deur open: 20:00
Prijs:
zaterdag 8 december 2018
Om 20:00
De Kruisweg Damwoude | Swiet & Bjuster !!!! UITVERKOCHT!!!!
Swiet & Bjuster !!!! UITVERKOCHT!!!!
Bonifacius Bluesband, 5% Ferdivedaasje

 

 

In jûne yn Grins, de Fordson Dexta Blues, Hein en Besleine rúten (heit mei’k de Jetta wol mei?). Dizze en mear komme foarby op saterje 8 desimber yn de Krúswei Damwâld.

 Wylst yn de rest fan Nederlân de dieselauto yn de ban dien wurdt, starte de mannen fan Swiet en Bjuster hun diesel noch in kear op. Enerzjylabel G, en d’r moat sa no en dan wat oalje by, mar fierder rint it as in klokje.

Swiet en Bjuster spilet 20 jier nei dato hun âlde wurk. Gjin reuny, mar gewoan om’t se dêr sin oan ha. Efkes ûnder de minsken. Neist Swiet en Bjuster spylje ek de Bonifatius Bluesband, en 5%Ferdivedaasje. En fansels is d’r in disko. Oant dan!

 

Foarpret? Doch: mei’k wol oer op facebook!

 

Kaarten foarferkeap  https://www.dekruisweg.nl/  , by de Krúswei oan de bar, of by Primera van der Weg winkelsintrum.

Deur open: 19:30
Prijs: Uitverkocht! GEEN kaarten meer aan de zaal
Koop E-tickets
vrijdag 21 december 2018
Om 18:00
De Kruisweg Damwoude | Krystkuier
Krystkuier

Houd onze facebook pagina in de gaten voor meer info!

Prijs: € 3,00 p.p
zaterdag 5 januari 2019
Om 20:00
De Kruisweg Damwoude | Nieuwjaarsborrel!!! Live muziek in het café van  El Jackson
Nieuwjaarsborrel!!! Live muziek in het café van El Jackson

Kom samen met ons het nieuwe jaar vieren tijdens de nieuwjaarsborrel!

 

EL Jackson is een duo dat louter hits brengt van Country, blues en Rock & Roll artiesten en veelal uitgevoerd in een eigen remake.

Met in eigen studio opgenomen backing tracks brengt EL Jackson nummers van o.a Johnny Cash, Bonny Raitt, Elvis,

Tammy Wynette, Lynn Anderson, Emmylou Harris, Chuck Berry....

Prijs: Gratis
donderdag 14 februari 2019
Om 19:30
De Kruisweg Damwoude | Sekstips 2
Sekstips 2
 
 

SeksTips 2, hoge hakken geen bezwaar

 

Na de succesvolle tournee van ‘Seks Tips, wat je van nichten leren kan’ komen we terug met een volgende hilarische musical met nog meer smakelijke tips, prachtige verhalen, ondeugende anekdotes en prikkelende grappen.

 Theun Plantinga is overdag een eenvoudige bankbediende maar ’s avonds krijgt hij het hitsige volk aan zijn hoge hakken als Mrs. Jarretel. Geen brug gaat haar te ver, geen slaper is haar te hoog, geen mannenvolk is bij haar veilig. Nee, Mrs. Jarretel neem geen blad voor haar kont en zeker ook niet voor haar mond.

Alexandra Alphenaar is een politica van tamelijk rechtse signatuur. En zij staat op het punt om een belangrijke ministerpost te krijgen… ware het niet dat ze achtervolgt wordt door schandalen. Haar persoonlijke boekhouding klopt voor geen meter, de laatste paar verbouwingen van haar huis zijn betaald uit subsidies die daar niet voor bedoeld waren.

En nu blijken deze twee ook nog broer en zus te zijn. Tja, hadden ze zich maar niet op moeten geven voor dat programma DNA ONBEKEND. Alexandra walgt van alles waar Mrs. Jarretel voor staat. En Theun is als uitermate betrouwbare bankbediende allergisch voor elke snipper fraude die er ook maar in zijn omgeving wordt gepleegd.

Daarbij heeft zus een tamelijk problematisch seksleven… dat wat haar broer helemaal niet heeft. Ze kan dus wel wat tips gebruiken.

Er wordt gezongen, en wordt gedanst, er wordt gelachen en ja… er rolt ook nog wel een traan in deze nieuwste SEKS TIPS voorstelling waar uw oren van gaan klapperen, uw wangen een kleur van zullen krijgen en u uiteindelijk thuis nog veel genoegen aan kunt beleven.

Met Theun Plantinga en Alexandra Alphenaar, geschreven en geregisseerd door Dick van den Heuvel, geproduceerd door Gerda van Roshum / Homemade Productions

Deur open: 19:30
Prijs: Voorverkoop €18,50 aan de zaal € 20,00
Koop E-tickets
donderdag 7 maart 2019
Om 20:15
De Kruisweg Damwoude | It wie op in simmerjún
It wie op in simmerjún

IT WIE OP IN SIMMERJÛNPier21 met Jan Arendz en Joke Tjalsma

Theo en Anneke hebben elkaar op latere leeftijd gevonden. Theo helpt Anneke zo goed als hij kan bij het vinden van een fijne plek in een verzorgingstehuis voor haar vader en moeder, Daniël en Wimmy. Die zijn op een leeftijd dat ze allang niet meer op pad kunnen met Daniëls grote hobby, het draaiorgel. Maar Daniël en Wimmy willen niet afhankelijk worden en hebben hele andere plannen. Samen willen ze uit het leven stappen, na een laatste dans op ‘It wie op in simmerjûn’.

Meteen na afloop van het culturele jaar 2018 gaat de tragikomedie ‘It wie op in simmerjûn’ van Pier21 in première. De voorstelling laat vier mensen zien die plannen maken voor de rest van hun leven. Maar dat leven gaat soms z’n eigen gang… Gerenommeerde acteurs Jan Arendz en Joke Tjalsma spelen zowel het jonge als het oude stel. Ze staan voor het eerst samen op het podium in dit nieuwe stuk van Bouke Oldenhof. Eerder schreef Oldenhof ‘Feteranen’, dat in 2017 werd uitgeroepen tot het beste Friestalige toneelstuk 2013-2016. Velen kennen Joke Tjalsma van ‘Marijke Muoi’, waarin ze een glansrol vertolkte. Jan Arendz tourde recent succesvol door de provincie met ‘Bokwert’.

De regie van ‘It wie op in simmerjûn’ is in handen van Jos Thie, vaste regisseur bij Pier21 en de man achter de grote 2018-productie ‘De Stormruiter’.

Deur open: 19.30
Prijs: Voorverkoop € 19.00 aan de zaal € 21.00
Koop E-tickets